top of page

vr 12 jan

|

Q-Ranch Lottenhulle

Paardenwijsheid voor 2024 - Opstellingsdag met paarden

Ontdek diepgaande inzichten in je familiesysteem en maak een sprong in je persoonlijke groei met onze unieke opstellingsdagen met paarden. Laat de magie van opstellingen met paarden je leiden naar verbeterde relaties, heling en bewustwording voor 2024.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Paardenwijsheid voor 2024 - Opstellingsdag met paarden
Paardenwijsheid voor 2024 - Opstellingsdag met paarden

Tijd en locatie

12 jan 2024, 10:00 – 16:00

Q-Ranch Lottenhulle, Nevelestraat 85, 9880 Aalter, België

Gasten

Over het evenement

Als mens maken je deel uit van verschillende 'systemen' zoals je gezin van herkomst, je huidige gezinssituatie, je werkomgeving enz. 

Wat we bewust èn onbewust meekregen vanuit ons familiesysteem heeft een enorme invloed op ons huidige leven.  Maar al te vaak leven we nog binnen bepaalde oude patronen die ons niet meer dienen.  We voelen bewust wel dat er iets niet meer klopt, maar toch lopen we altijd tegen dezelfde spreekwoordelijke lamp.

Deze dag maakt je bewust van de dynamieken binnen jouw familiesysteem.  Je krijgt een dieper inzicht in de patronen waardoor je opnieuw je rechtmatige plek kan innemen.  Eens je terug op je rechtmatige plek in je familiesysteem staat, dan kan je levenskracht opnieuw gaan stromen en ervaar je een innerlijke rust waarvan je misschien niet bewust was dat die bestond.

Vragen die met een opstelling kunnen bekeken worden: 

 • Ik voel me nergens thuis, heb je het moeilijk om mijn plek te vinden in deze maatschappij/op mijn werk
 • Ik ben snel uitgeput, loop leeg als ik bij bepaalde mensen ben, ben snel overprikkeld 
 • Ik heb het lastig om een relatie aan te gaan (relatievragen/seksualiteit)
 • Ik ben vaak onrustig, op zoek naar healing
 • Ik kom altijd hetzelfde tegen in mijn leven
 • ...

Wat paarden toevoegen:

Paarden zijn van nature meesters in systemisch werk.   Zij beheersen de wetmatigheden van de kudde als geen ander en voelen dan ook haarfijn aan waar de 'lading' zich bevind in onze 'kuddes' als we deze opstellen.  Tijdens een opstelling zijn ze de paarden een krachtige en eerlijke spiegel, omdat ze gevoelig zijn voor de subtiele signalen en emoties van mensen.  Soms komen ze ook een plek invullen die door het onbewuste 'vergeten' werd.  Het paard maakt dus eigenlijk zonder oordeel het onzichtbare opnieuw zichtbaar en het on-voel-bare opnieuw voelbaar.

Tickets

 • Vraagsteller

  Als vraagsteller breng je een vraag of thema in waar je graag een opstelling over wenst. Lunch, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen in je ticket.

  € 115,00
  Uitverkocht
 • Representant

  Als representant ben je toeschouwer en/of bereid om een familielid of ander onderdeel van een systeem te representeren tijdens de opstelling.

  € 69,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page